Zucchini spaghetti cu pesto de avocado si busuioc

 Ingrediente:

 

 1 zucchini

1/2 avocado

1/2 lime

un pumn busuioc proaspat

1 catel de usturoi

3 linguri seminte de canepa

1 lg ulei de masline

sare & piper

1. Intai de toate spalam si taiem zucchini-ul cu un aparat de facut spirale/spaghetti din legume. Apoi punem o lg ulei de masline intr-un wok si sotam 2 – 3 minute dovlecelul italienesc. Daca va place crud, puteti sari peste acest pas. Condimentam dupa gust si le transferam in farfurie.

2. In recipientul mixerului punem jumatatea de avocado, un catel de usturoi, sucul de lime, busuiocul si semintele de canepa, pentru putina proteina, si pisam totul pana cand obtinem o pasta omogena.

3. Punem pestoul in mijlocul farfuriei, presaram cateva seminte de canepa si decoram cu o frunza de busuioc.

Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Zucchini spaghetti cu pesto de avocado si busuioc

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *