Tarta de conopida cu ciuperci in crusta de quinoa

 Ingrediente:

 

800 gr conopida

5 ciuperci mari

cimbru proaspat

ulei cu usturoi

100 gr quinoa

1 ou + 4 albusuri

telemea capra

sare si piper

 1. Feliem ciupercile, desfacem conopida in buchetele, le asezam toate intr-o tava, le stropim cu uleiul cu usturoi si saram si piperam. Presaram peste cimbru si introducem la cuptor pana cand incep sa se rumeneasca legumele.

2. Pana cand legumele sunt la cuptor, fierbem quinoa si o strecuram de apa. O amestecam cu un ou, telemea de capra si cimbru uscat. Intindem amestecul intr-un recipient rezistent termic, ridicand putin si pe margini. Scoatem legumele si punem blatul de quinoa la cuptor 15 minute.

3. Punem ciupercile si conopida peste blatul de quinoa. Amestecam albusurile cu un pumn telemea de capra razalita si frunzulite de cimbru proaspat si turnam peste legume.

Introducem din nou la cuptor 20-30 minute.

Serviti ca atare!

 Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Tarta de conopida cu ciuperci in crusta de quinoa

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.