Shakshuka

 Ingrediente:

 

3 ardei rosii

300 gr piept de pui

1 conserva rosii taiate in cuburi

1 ceapa mare

3 catei de usturoi

3 linguri ulei de masline

sare & piper

cimbru

2 oua intregi + 2 albusuri

1. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc putin in uleiul de masline. Se taie pieptul de pui cubulete, se adauga cepei si se prajeste.

2. Taiem ardeii fasii si ii adaugam in tigaie cand puiul este prajit. Adaugam putina apa, sare si piper si lasam sa fiarba la foc moderat aproximativ 10 minute. Adaugam conserva de rosii si frunzulitele de cimbru. Lasam sa fiarba 5 minute.

3.  Se bat ouale si se toarna in tigaie lasandu-se sa fiarba in sosul de rosii.

 Serviti in lipie sau ca atare.

Savurati! Giovanna 

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Shakshuka

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.