Saua ISM Adamo Road

In urma unei experientei neplacute de la triatlonul din Podersdorf am decis sa schimb saua San Marco Ponza Triathlon cu care a venit echipata cursiera mea de contratimp. Spun ca a fost o experienta neplacuta deoarece, dupa ce am parcurs cei 180k (5h 24m), vreo doua zile dupa competitie,  zona inghinala mi-a fost amortita destul de tare (functionala totusi, sa nu ne intelegem gresit! ^^). Dupa ce m-am consultat cu Tudor am decis sa-mi cumpar o sa ISM.

 

Vechea sa San Marco Ponza Triathlon

Vechea sa San Marco Ponza Triathlon

Tudor foloseste saua celor de la ISM de mai bine de un an si are numai cuvinte de lauda pentru ea. Saua Adamo Road e special conceputa pentru cursierele de contratimp/triatlon, pentru extra-confort in pozitia aero. Designul acesteia are ca scop eliminarea presiunii de pe zona moale (perineu) si asigura vascularizarea completa a zonei inghinale, eliminand senzatia de amorteala in zona genitala. Toata presiune e concentrata pe oasele sezutului (pubis). In pozitia corecta ar trebui sa ramana 2-3 degete pana la capatul seii (vezi clipul de la final).

racing-road-male

Dupa prima tura de 2 ore pot spune ca saua asta chiar e perfecta! Singurul disconfort pe care l-am avut a fost o durere a oaselor sezutului, dar banuiesc ca acesta o sa dispara pe masura ce ma obisnuiesc mai bine cu noua sa.

Mai jos aveti un video despre cum sa instalezi si sa ajustezi saua:

Despre Catalin Sanpetrean

Catalin a alergat primul semimaraton in 2011, incercand sa-i demonstreze surorii lui ca se poate alerga si fara a avea un antrenament si un echipament potrivit. Un an mai tarziu alerga primul lui maraton. Lucrurile au evoluat si din 2013 acesta se antreneaza pentru competitii de triatlon pe distanta lunga, Ironman. In septembrie 2014 a terminat primul sau IM. Acum e de 7xIM.

2 comments on Saua ISM Adamo Road

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.