Piept de pui umplut cu branza de capra si ierburi

Ingrediente:

 

file de piept de pui

branza de capra cu ierburi

1 ardei chili rosu

coaja de la o lamaie

sare piper

jambon serrano

oregano, cimbru si rozmarin

ulei de masline

 Saram si piperam file-urile de piept de pui. Punem peste branza de capra, ardei chili, coaja de lamaie, cimbru si oregano. Acoperim cu alta bucata de piept de pui.

 Infasuram pachetelele de pui in jambon si implantam o ramurica de rozmarin in ele, atat pentru fixare cat si pt aroma.

Stropim cu putin ulei de masline si le introducem la cuptor.

 Serviti alaturi de o salata, eu am ales una simpla de rucola.

Foarte bun!

 

Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Piept de pui umplut cu branza de capra si ierburi

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.