Musaca de vinete fara carne:)

 Ingrediente: 

 3 vinete

1 ceapa

3 catei de usturoi

2 conserve rosii decojite in bucati

1 cutie ricotta

1 cutie cottage cheese

1 lingurita nuscoara

un mana de frunze proaspete de busuioc

1 cana telemea de capra razalita

sare & piper

rucola pentru servit

1. Incingem cuptorul si tapetam doua tavi cu hartie de copt. Taiem vinetele rondele, le asezam in tavi, le pulverizam cu putin ulei de masline, sare si piper si le introducem la cuptor pana cand se rumenesc.

 2. Intr-o tigaie adanca, prajim un minut ceapa si usturoiul tocat in 2 linguri ulei de masline. Adaugam conservele de rosii, saram si piperam si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa sosul.
 3. Intr-un castron amestecam ricotta, cottage cheese-ul cu nucsoara si busuiocul taiat marunt.
 4. Intr-o tava termorezistenta, punem putin din sosul de rosii si asezam in straturi alternative feliile de vinete, amestecul de branza si sosul de rosii. La sfarsit presaram telemea rasa peste si introducem la cuptor 30 de minute.

 Serviti cu rucola cu putin ulei de masline si crema de otet balsamic langa.Foarte buna! Promit ca nu veti simti lipsa carnii:)

Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Musaca de vinete fara carne:)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.