Morcovi copti cu sos de iaurt si ierburi

 Ingrediente:

 

2 legaturi morcovi noi

 300 gr iaurt grecesc

2 legaturi leurda

menta si busuioc proaspat

seminte dovleac

ulei de masline

sare & piper

ulei de dovleac (optional)

 1. Taiem frunzele morcovilor si ii spalam bine. Tapetam tava de la cuptor cu hartie de copt si asezam morcovii uzi in tava. Picuram putin ulei de masline peste, saram si piperam. Introducem tava la cuptor timp de 20 min , dupa care intoarcem morcovii si ii mai lasam 20 minute aproximativ.

2. Intre timp, cu ajutorul mixerului vertical facem o pasta din leurda si restul ierburilor cu putin ulei de masline. Amestecam pasta cu iaurtul grecesc si condimentam dupa gust. Eu nu am pus nimic.

3. Scoatem morcovii de la cuptor, ii asezam pe un platou si turnam peste sos de iaurt cu ierburi. Presaram cateva seminte de dovleac si frunze de busuioc si picuram putin ulei de dovleac.

Simplu, light, fenomenal!!!!!

Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Morcovi copti cu sos de iaurt si ierburi

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.