Merluciu cu scoici si mazare

 Ingrediente:

file de merluciu

~300 gr scoici

2 catei usturoi

ulei de masline

1 pahar de vin alb

 mazare congelata

patrunjel

sare, piper

1.  Curatam scoicile si le punem in apa cu sare aprox 20 min.

2. Taiem usturoiul rondele, il punem la prajit in putin ulei de masline.  Adaugam fileul de merluciu, putina apa si un pahar de vin alb. Adaugam si mazarea, saram si piperam si lasam sa fiarba totul aproximativ 20 de minute.

3. Punem si scoicile in tigaie si lasam sa mai fiarba cateva minute pana cand se deschid. Cele ce nu se deschid, se arunca!!!!

 

4. Presaram patrunjel proaspat  si servim cald.

Foarte bun!

 

Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

2 comments on Merluciu cu scoici si mazare

  • Am omis! Am sa rectific!
    Eu am pus o punga de 300 gr. poti sa pui mai multe si astfel ai mai multe in farfurie:) dupa gust si in functie de cum le gasesti ambalate in comert.
    Se adauga la sfarsit in macare, adauga un gust mancarii, nu ii da gustul, deci dupa cum ti-ar place tie.
    Multumesc pt atentionare si pt faptul ca ma citesti!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.