Lipii de spanac cu salata de creveti

Lipii de spanac

500 gr faina ( de grau, de secara, etc)

250 gr spanac

1 praf de copt

ulei de masline

1 cana lapte de soia caldut

sare

Amestecam faina, sarea si praful de copt. Turnam peste ulei de masline si amestecam cu mana pana cand se formeaza faramituri din amestec. Adaugam cat ulei de masline este necesar.

Cu ajutorul unui blender, pisam spanacul cu laptele. Il adaugam la amestecul de faina si amestecam pana cand se formeaza o bila. Daca aluatul este prea moale mai adaugam faina.  Invelim aluatul rezultat in folie de plastic si il punem o ora la frigider.

Scoatem aluatul de la frigider si formam bilute putin mai mari decat o minge de golf. Presaram faina pe masa si le intindem subtire.

Le prajim in tigaie fara adaos de grasime pe ambele parti.

 Salata de creveti

1 avocado

1 rosie

ceapa verde taiata rondele

frunze de spanac sau rucola

tabasco

1 lime

Gatim crevetii in putin ulei de masline si usturoi feliat. La sfarsit adaugam patrunjel verde. Rezervam.

Taiem toate legumele si le amestecam. Presaram cateva picaturi de tabasco si stoarcem un lime peste  ele. Le amestecam cu crevetii si umplem lipiile facute mai devreme.

Savurati! Giovanna

Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la Lipii de spanac cu salata de creveti

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.