File de merluciu cu crusta de pesto verde si legume la cuptor

 Ingrediente:

 

File de merluciu

2 conserve rosii in bucati

busuioc

patrunjel

1 catel usturoi

broccoli

fasole verde

ulei masline

pesmet

sare si piper

otet balsamic

1. Punem la fiert separat, sau pe rand, 1 buchet de broccoli si un pumn de fasole verde.

2. Din frunzele de busuioc si patrunjel, usturoi si ulei de masline facem un pesto verde.

3. Punem rosiile intr-o tava de cuptor, adaugam o lingura plina de pesto, sare, piper si otet balsamic, amestecam totul si dam la cuptor aprox 15 minute.

4. Scurgem broccoliul si fasolea verde si rezervam.  La pesto-ul obtinut adaugam o lingura mare de pesmet si intindem amestecul rezultat peste medalioanele de merluciu.

5. Scoatem tava cu rosiile de la cuptor, aranjam peste fileurile de merluciu si presaram printre broccoli-ul si fasolea verde. Introducem din nou la cuptor aprox 15 min pana cand este facut si pestele.

Light si sanatos!
Savurati! Giovanna
Giovanna

Despre Giovanna

Abdomenul se face in bucatarie!

Niciun raspuns la File de merluciu cu crusta de pesto verde si legume la cuptor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.