Train smart ;-) – cateva detalii despre Zwift si ANT+ FE-C

Sunt un technology geek de vreo 23 de ani, de cand am pus prima data mana pe un calculator – un Cub Z pe care rula CP/M 😉 si unde incarcam o versiune arhaica de Basic, limbaj in care am inceput sa scriu primele programe ;-). Majoritatea lucrurilor pentru mine sunt simple – 1 si 0 😉 si sunt foarte incantat cand apare ceva ‘chestie’ care poate sa automatizeze un proces, sa usureze sau sa faca un lucru putin mai fun ;-).

Citeste in continuare

Saua ISM Adamo Road

In urma unei experientei neplacute de la triatlonul din Podersdorf am decis sa schimb saua San Marco Ponza Triathlon cu care a venit echipata cursiera mea de contratimp. Spun ca a fost o experienta neplacuta deoarece, dupa ce am parcurs cei 180k (5h 24m), vreo doua zile dupa competitie,  zona inghinala mi-a fost amortita destul de tare (functionala totusi, sa nu ne intelegem gresit! ^^). Dupa ce m-am consultat cu Tudor am decis sa-mi cumpar o sa ISM.

 

Citeste in continuare

Putina publicitate ;-)

La un loc de cinste :)

Zilele acestea (ma rog, a trecut o luna) am castigat si eu in sfarsit ceva!!! Mare mi-a fost mirarea cand cei de la Isostar m-au selectionat in trupa care urma sa testeze un pachetel de goodies, totul gratuit! La cate persoane sunt la noi in tara care fac sport la un nivel destul de ridicat, chiar m-am bucurat sa fiu printre cei alesi 😉 Cu publicitatea, promit sa fiu realist si impartial, astfel incat informatiile prezentate chiar sa va fie folositoare. Deci…sa cautam calul de dar la dinti…

Citeste in continuare