Tudor Sofron

Tudor terminand Austria Triathlon in 11h:40min

Cum am inceput

2009. Delegatie la EON, cazarea la Hotel Unirea. Lifturi nefunctionale, camera la etajul 10…

95 de kilograme. Fara forma fizica :-). Carat bagaj. Puls mare. Transpiratie…

Zis si facut. Intors in Cluj. Alergare in Parcul Central. O tura. Dus. Atat. Mai mult nu se putea. Prim saptamana. Urmatoarea. Leti rade de mine. Doua ture dus intors. Patru ture!!!! Zece ture de stadion!!!!! Timpul nu conta. Fericire! Reuseam sa alerg!

Delegatie la Medias. Fugarit de o haita de caini la iesirea spre Sighisoara. Primit acces pe stadionul de la Gaz Metan. Douazeci de ture de stadion. Aproape zilnic. Incurajari de la Claudiu.

Intoarcerea lui Victor din Anglia. Planul lui de maraton. Cateva long run-uri. Budapest Marathon, proba de 30km pentru mine. Maratonul Bucuresti in octombrie 2010, Razvan la final. O portie de Crispy Strips la KFC (nu recomand :D).

Maraton Cluj in 2011.

Maraton Cluj in 2012.

Maraton Cluj in 2013.

Vreo 12 maratoane in total.

2011. Discutiile din Parcul Babes cu Victor despre Ironman. Parea imposibil. Primele ture cu un road bike. Antrenament cu Rob in Anglia. Hill Running. Windsor Long walk – long run. Almost daily. British ;-). Berlin Marathon – record mondial – Patrick Makau. Been there! Ran that! Budapest Marathon. 2 maratoane in 2 weekenduri consecutive. Plus un semi in al treilea weekend! Vreo 80 kilograme.

2012. Triatlon Mamaia – se transforma in duatlon. Primele antrenemente mai serioase de bicicleta si inot. Vreo 75 kilograme.

2013. Antrenament de alergare cu Catalin iarna. Primul maraton sub 3h:30min. Al doilea maraton in 3h:13min. Primul Half Ironman in 2013 la Linz. Al doilea Half Ironman in Oradea. Inscriere la Full Ironman Podersdorf 2013. Vreo 65 kilograme ;-). 2 Biciclete. Neopren. Multi kilometri. Nu destui…

Later edit: terminat si triatlonul pe distanta lunga (Ironman) din Austria, Podersdorf. 11h, 40min, 46sec. Urmeaza Challenge Barcelona in 06.10.2013…

Un raspuns la Tudor Sofron

Comentariile sunt inchise.