Dani Szatmari

First FINISH then finish FIRST.

Nu imi place sa pierd. Nu mi-a placut niciodata dar am inceput sa fac ceva in privinta asta doar de cativa ani. De cand m-am apucat de sport, alunec in apa, invart roti si dau din picioare cu ardoare, sistematic, consiste si fixist :p.

 Urmand a11713700_10153382906386163_3357343079147876417_onumite modele competitive am inceput cu fotbalul. Mi-am dat seama, nu destul de repede :), ca eu si cu mingea ..sa zicem ca nu eram foarte apropiati.  Insa eram rapid si rezistent la efort. Si astfel am trecut la urmatorul nivel sportiv, anduranta.

Lista e lunga: semi maraton la Bucuresti in 2008, o salba intreaga de triatloane olimpice in anii care au urmat in tara si prin Austria, maratoane de alergare mai mult sau mai putin reusite, un campionat Bioeel triatlon la amatori 30-39 in 2012, pentru ca din 2013 sa intru in lumea distantelor lungi (half IM) iar in 2014 am spart gheata IM cu 2 curse reusite: un debut in Ungaria la Nagyatad cu 11:04 si o cursa perfecta in Austria la Podo, 10:29.

Anul acesta (2015) vreau, evident, mai mult. Sa vedem ce parere au zarurile…eu temele mi le-am facut.

 

La inceput eram multumit doar cu ego-ul gadilat de km adunati. Acum, vreau mai mult. A se citi timpi buni. Nu pentru Strava, FB si alte mijloace de lauda in masa. Doar pentru mine. Atat.

Sunt in cautare permanenta de informatie care sa ma ‘duca mai sus’. Roata exista, e acolo pe Internet, nu trebuie re-inventata. Trebuie doar gasita acea particularizare specifica tie. Acea filozofie de antrenament si cursa care iti vine ca o manusa.

Eu inca o caut…..

Un raspuns la Dani Szatmari

  • Salutare si FELICITARI!
    Merge tot mai bine pe distanta IM (si nu numai). 😉
    O ruugaminte – as avea nevoie de un track GPS (format *.GPX) pentru ciclismul de la PODERSDORF. Mi-l pot exporta eu din GARMIN, daca-mi dai link-ul catre cursa ta.
    Multumesc!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.