Despre Ironteam

Ne-am propus sa formam o comunitate online a actualilor sau viitorilor participanti la concursurile de triatlon, incepand de la distanta scurta pana la distanta Ironman. Prin acest site ne dorim sa ajutam pe toti aspirantii la “Swim 3.8 Km, bike 180 Km, run 42 Km and brag the rest of your life” sa-si poata atinge acest scop, si-i invitam pe toti cei interesati sa se implice prin lectura, comentarii si impartasire de experiente.

Nu suntem nici doctori, nici fizioterapeuti si nu avem nici studii de specialitate in domeniu. Publicam despre experiente personale, reale, jurnale de antrenament si metode de pregatire care va pot ajuta si pe voi in acest sens.

Avem, la fel ca multi dintre voi, un day time job, cu deadline-uri si proiecte asa ca strecuratul unor antrenamente specifice poate sa fie o chestie challenging, dar cert este ca se poate!

Te invitam sa ne cunosti pe fiecare in parte:

This post is also available in: Engleza

Un raspuns la Despre Ironteam

  • Salut
    Am lecturat multe din postarile voastre. In primul rand sincere felicitari pentru rezultate.
    Ce m-ar interesa pe mine ar fi cateva “ponturi” referitoare la antrenamente. Cate ore/km din fiecare saptamanal, si ce a dat rezultate pentru voi (adica intervale, exercitii de forta, partile de pregatire foarte lungi, etc.)
    Mult spor si multa bafta in continuare!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste Akismet pentru a reduce spamul. Afla cum sunt procesate datele comentariilor tale.